10 l: ideaal voor een wandeltocht van enkele uren.

Trekking_Accessoires Outdoor - Arpenaz 10 l geel/grijs QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/9cc64b5a7f7d4667a63b2c00597c3833.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Dagrugzak Arpenaz 10 liter geel/grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: volwassenen of kinderen (vanaf 10 jaar ongeveer) die enkele uren gaan wandelen op eerder vlak terrein. 10 liter: de perfecte inhoud voor wandeltochten van een paar uur, om al het nodige mee te nemen: tussendoortjes en een windjack.

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€2.99 - %

Vanaf €2.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8331383
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstests Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij die tests kan Quechua 10 jaar garantie gegeven op de geteste rugzakken, vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie, de voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Milieumaatregelen Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn rugzakken over hun hele levenscyclus. Het merk doet dat naar aanleiding van een experiment uit juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van milieu. Daarbij werd een score van A tot E toegekend aan de verschillende rugzakken, op basis van een vergelijking met uitsluitend Quechua-modellen. Meer details over dit project en over de gehanteerde methodes zijn te vinden op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
VOORDELEN
Inhoud 10 liter
Draaggemak Gewatteerde rug en riemen. Duimsteunen.
Ventilatie Eenvoudige rug en schouderriemen zonder ventilatiesysteem.
Verdeling van opbergvakken 1 ritszakje
Schuurbestendig 10 jaar garantie
KENMERKEN
Duur
een halve dag
Inhoud
10 l.
Comfort
eenvoudige rug met schuim
Afstelling
eenvoudig
Waterzak
niet compatibel
Regenhoes
niet beschikbaar
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg je rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: