10 l: ideaal voor een wandeltocht van enkele uren.

Trekking_Accessoires Outdoor - Arpenaz 10 l blauw/oranje QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/35f3b7fc026f47eaa71fb7ff9fd0891c.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Dagrugzak Arpenaz 10 liter blauw/oranje QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: volwassenen of kinderen (vanaf 10 jaar ongeveer) die enkele uren gaan wandelen op eerder vlak terrein. 10 liter: de perfecte inhoud voor wandeltochten van een paar uur, om al het nodige mee te nemen: tussendoortjes en een windjack.

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€2.99 - %

Vanaf €2.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8331384
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstests Quechua doet tests waarbij het de veroudering van zijn rugzakken nabootst. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kunnen Quechua en Decathlon 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, te rekenen vanaf de aankoopdatum op de kassabon.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Milieu-indicatoren Quechua informeert zijn klanten over de milieu-impact van zijn trekkingrugzakken tijdens hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
VOORDELEN
Inhoud 10 liter.
Ventilatie Gewone rug en schouderriemen, zonder ventilatiesysteem
Verdeling van opbergvakken 1 zak met rits.
Draaggemak Opgevulde rug en schouderriemen, duimsteunen.
Schuurbestendig 10 jaar garantie
KENMERKEN
Duur
tochten van een halve dag
Inhoud
10 liter.
Comfort
eenvoudige rug met schuim
Afstelling
geen
Waterzak
niet compatibel
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Berg je rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: