Een comfortabel gevoel bij het ademen!

Duiken_Materiaal Duiken en Snorkelen - Ademautomaat Subea 500 TRIBORD - Materiaal
Duiken_Materiaal

Ademautomaat Subea 500 met gebalanceerde eerste trap met piston TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: ervaren duikers. Ademautomaat met gebalanceerde eerste trap voor merkbaar meer ademcomfort. Uitstekend anatomisch mondstuk ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten. Ergonomische snorren die de stroom luchtbellen naar de wangen sturen.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€159.99 - %

Vanaf €159.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8334038
TECHNISCHE INFORMATIE
Inadem/uitademcomfort Ergonomische snorren die de stroom luchtbellen naar de wangen sturen.
Inademen is gemakkelijker dankzij de hydrodynamische openingen van de kap.
De ademautomaten Subea: exclusief anatomisch mondstuk! De ademautomaten werden ontworpen om een uitstekend comfort in de mond te bieden dankzij het anatomisch mondstuk ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende dikten (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.
De tweede trap en gemakkelijker inademen Een tweede trap moet het natuurlijk gedrag van de ademhaling overbrengen in een mechanische realiteit. Van uitstekende kwaliteit, kan stress aanzienlijk verminderen, verbetert de veiligheid van de duiker door hem gemakkelijker lucht in voldoende hoeveelheid te geven, zonder dat een overbodige inspanning nodig is.
Inademen is gemakkelijker dankzij de hydrodynamische openingen van de kap.
Uitademen: beter zicht en minder lawaai Bij het uitademen kanaliseren ergonomische snorren de stroom luchtbellen ter hoogte van de wangen zodat het geluid niet storend is voor de duiker en de luchtbellen niet voor de duikbril opstijgen.
Gebalanceerde eerste trap is gemakkelijker ademen De eerste trap van de ademautomaat Subea 500 beschikt over een gebalanceerde piston met draaiend torentje dat het ademen verbetert ongeacht de diepte. Er zijn 2 hogedruk- (HP) en 4 lagedrukuitgangen (LP). Een eerste trap met gebalanceerde piston draagt de voorkeur weg van sportieve duikers en veeleisende professionals.
Water 1/3 De ademautomaten met ongebalanceerde eerste trap van TRIBORD zijn gecertificeerd voor een gebruik in koud water (temperatuur lager dan +10 °C).
De ademautomaten met gebalanceerde eerste trap van Tribord zijn gecertificeerd voor een gebruik in water dat niet koud is (temperatuur hoger dan +10 °C).
Volgens de norm EN 250: 2014, water met een temperatuur lager dan +10 °C wordt beschouwd als koud water.
Water 2/3 - Ademautomaat voor water met gematigde temperatuur: geschikt voor watertemperaturen van meer dan 10 °C.
- Ademautomaat voor koud water: geschikt voor watertemperaturen van minder dan 10 °C, en goedgekeurd na een certificatietest uitgevoerd bij +4 °C.
Wanneer de water- of luchttemperatuur lager is dan 10 °C, wordt gezegd dat het gaat om "een duik in koud water".
Water 3/3 Wanneer de water- of luchttemperatuur lager is dan 5 °C, wordt gezegd dat het gaat om "een duik in ijskoud water".
Duiken in ijskoud water is uiterst gevaarlijk en hiervoor zijn een speciale opleiding en een speciale uitrusting, voorbereiding en procedures nodig.
Gebruik een thermische isolatie die is aangepast aan de temperatuur van het water waar je in duikt en het soort werk dat je doet.
DNV: dienst na verkoop http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
VOORDELEN
Mondcomfort Exclusief anatomisch mondstuk ontwikkeld met orthodontisten. Dubbele dichtheid
Ademcomfort Ergonomische kap om de stroom luchtbellen te geleiden.
Behoud van uithoudingsvermogen Ademautomaat met gebalanceerde eerste trap voor merkbaar meer ademcomfort.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Structuur
100.0% Messing
Buitenkant van
100.0% silicone
Onderstel
10.0% Roestvrij staal, 15.0% Polyurethaan, 50.0% Polyamide 12, 2.0% PVC (Polyvinylchloride), 2.0% Messing, 21.0% Hars
Onderhoudstips Om de garantie te behouden, raadt Tribord aan om de ademautomaat regelmatig te controleren en een onderhoud te geven na 100 duiksessies, een intensief seizoen of lange tijd van inactiviteit.
Voorraadinfo Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen ver van bronnen die ozon produceren. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Gebruikslimiet Voor duiken is een attest van een monitor nodig.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
Alle automaten werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe, als deskundige en onafhankelijk consultant. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale medische en onderzoeksorganisatie zonder winstoogmerk voor de veiligheid en gezondheid van duikers.
Producttest Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: