GRATIS VERZENDING vanaf €70,-
errorSearchInfoBulle U heeft geen trefwoord ingevoerd. Probeer het nogmaals
  • DecathlonCompletionCategoriesTitle
  • DecathlonCompletionTopSearchesTitle
57 artikelen voor

Tent kopen

Tent kopen – Online bij Decathlon

Ben je een echt buitenmens en gek op kamperen? Dan heb je vast ook de beschikking over een fijne tent. Zo één die je warm houdt in de winter en koel in de zomer. Niet? Vind hier dan alsnog jouw tent. Decathlon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Vergelijk al onze tenten
Per gebruik zijn er een aantal kenmerken die van invloed zijn op de keuze van de juiste tent.

Verschillende soorten tenten

Welke verschillende type tenten zijn er? Bij Decathlon hebben we een ruim aanbod aan tenten. Elke tent is zo ontworpen dat het de specifieke behoeftes van onze klant aansnijdt. Zo kan het zijn dat je de tent graag snel installeert of juist dat je graag veel ruimte hebt en functionele eigenschappen zoals ingebouwde lampjes / accu's wil terugzien in de tent. Het komt er op neer dat er voor iedereen de perfecte tent bestaat.

Hieronder een korte beschrijving per type tent:

Pop-Up Tenten - 2 Seconds

Stel je gaat vaak kamperen en je bent op zoek naar een tent die je snel en gemakkelijk installeert dan ben je zeer waarschijnlijk op zoek naar een pop-up tent van Decathlon. Quechua, het passiemerk van Decathlon, heeft deze tenten ontworpen om het installatiegemak van onze klanten te bevorderen.

Familietenten

Stel je gaat met vakantie en je bent op zoek naar een tent met meerdere slaapkamerruimtes (1,2 of 3 personen) dan ben je aan het juiste adres. Decathlon biedt familietenten die meerdere ruimtes omhelzen waarin geslapen of geleefd kan worden. Deze tenten zijn ideaal voor een lange kampeervakantie en bieden een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding.

De Decathlon Service!

De tenten van Decathlon worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen. De prijzen van de tenten variëren van €19.95 tot €549.95.