2 artikelen voor

Camera's

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.3/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

GoPro camera’s voor al je extreme sport video

De GoPro is in eerste instantie uitgevonden door een surfer die zijn surfskills op het water wilde filmen maar al snel is deze compacte camera uitgegroeid tot een populaire camera voor mensen die vooral extreme activiteiten willen filmen. Deze stevige, waterdichte camera kan worden uitgebreid met een tal aan accessoires waardoor je deze camera kunt gebruiken tijdens het snowboarden, mountainbiken, motorrijden, duiken, skydiven, surfen en eigenlijk alle andere vormen van extreme sporten. De accessoires maken het mogelijk om de camera bijna overal op te bevestigen. Door de waanzinnige kwaliteit is het natuurlijk ook mogelijk om deze camera te gebruiken tijdens je relaxt vakantie! Door de ingebouwde wifi connectiviteit kun je al je video’s en foto’s eenvoudig delen alle social media.

De GoPro camera

Het zijn meestal de extreme sporters die een GoPro camera gebruiken. Met zijn stevige waterdichte behuizing, worden verschillende extreme disciplines, zoals surfen, snowboarden of duiken gefilmd en door de compactheid heb je tijdens het filmen nog steeds de vrijheid om eenvoudig te bewegen. De camera's kunnen tijdens het sporten op het voorhoofd, borst, helm of het stuur worden bevestigd. Het is geen probleem om tegen het licht te filmen omdat de GoPro camera's zijn uitgerust met spot meter functie. Een ander groot voordeel is de beeld stabilisator waardoor schokken en stoten worden beperkt. Als je een video wilt delen kan dat eenvoudig met de geïntegreerde wifi en Bluetooth. De GoPro app maakt van je telefoon of tablet een afstandsbediening waar je al je beeldmateriaal op terug kan kijken of kunt delen via social media.

Andere camera’s voor extreme omstandigheden

De Geonaute camera's zijn uitgerust met multi-sensor pixels, waardoor ze beelden in burst kunnen vastleggen. Dit is een gaaf effect om bijvoorbeeld een snowboard jump vast te leggen en het burst effect ervoor dat er heel veel foto’s achter elkaar worden gemaakt in een korte tijd. Ook is het mogelijk om beelden met de timer-modus vast te leggen. De Geonaute camera filmt met een full HD resolutie verschillende gezichtshoeken en is ten opzichte van de GoPro een goed betaalbaar alternatief. Sony heeft over het algemeen efficiënte modellen, waaronder de sport camera met beeldstabilisatie dat de impact van de schokken en stoten beperkt. Een aantal modellen kunnen zelfs worden bedient door een GPS horloge en dit is vooral handig als de camera is gemonteerd. Garmin heeft met zijn high-definition videocamera een sportcamera ontwikkeld die is voorzien van een GPS-sensor waardoor er geolocatie informatie aan de opnames wordt gekoppeld. Deze camera is voorzien van een sensor die ervoor zorgt dat de camera automatisch begint met opnemen wanneer de camera beweegt en stopt tijdens pauzes.

Levering

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving, en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden.